همشهری آنلاین: در میان انواع خورش ترش تره شمالی طرز تهیه خورش ترش تره شرق گیلان، ترش تره تالش و ترش تره انزلی بسیار مشهور هستند.
۱. سبزیها را به اضافه اسفناج ریز خرد کنید و در روغن کمی تفت دهید.
برنج و آب را تا حدی که روی مواد بیاید (زیاد نشود) اضافه کنید. خورش باید یک ساعت و نیم بجوشد تا جا بیفتد.
۲. بعد آب نارنج یا آبغوره (بستگی به سلیقه دارد) و نمک و فلفل را اضافه کنید تا خورش مزهدار شود.
بعد دانهدانه تخممرغها را درون خورش بشکنید. بعد از سفت شدن تخممرغها، خورش شما آماده سرو است و آن را مثل بقیهخورشهابا پلو بخورید.
مواد لازم (برای ۶ نفر)
۵۰۰ گرم سبزی (گشنیز، شوید، تره، جعفری با سیر تازه)
۵۰۰ گرم اسفناج
۲ /۱ پیمانه برنج
۴ ق غ روغن
نمک و فلفل، آب نارنج یا آبغوره
به میزان لازم
۳ عدد تخممرغ
نظر شما